Zahvaljujući uspješnom<br/> poslovnom modelu Zahvaljujući uspješnom<br/> poslovnom modelu

O NAMA

Zahvaljujući uspješnom
poslovnom modelu

Zahvaljujući uspješnom poslovnom modelu zasnovanom na znanju, iskustvu i velikoj posvećenosti zaposlenih, kompanija je zabilježila konstantan rast ukupnog prometa i tržišnog učešća u distribuciji lijekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kozmetike, biljnih proizvoda, dječije hrane i opreme.

Uspješno se bavimo predstavljanjem stranih farmaceutskih kompanija, registracijom lijekova i medicinskih sredstava, ekskluzivnom distribucijom, kao i marketinškom podrškom.

VIDEO

ICM ima ogromnu mrežu kupaca širom Bosne i Hercegovine, sa preko 950 apoteka koje snabdijevamo, preko 40 bolnica, 30 staračkih domova, itd. U svojoj grupaciji ICM posjeduje I vlastitu maloprodajnu mrežu sa 14 apoteka pod nazivom “Apoteka Rosić”

Cjelokupne operacije kompanije ICM su definisane pravilima kvaliteta u skladu sa zahtjevima međunarodnog standarda EN ISO 9001:2015.

KO SMO MI

Od osnivanja 1993 godine ICM je postao vodeći kao

Od osnivanja (1993 godine) ICM je postao vodeći snabdjevač farmaceutskih proizvoda, koji zapošljava 92 osobe, 18 farmaceuta, 8 doktora, nekoliko saradnika i profesora. U našem portfoliju imamo više od 22000 artikala. Opremljeni sa 14 vozila u našoj kompaniji garantujemo brzu i pouzdanu isporuku svim našim kupcima.

Kroz telefonsku prodaju odvija se svakodnevni kontakt s našim kupcima, a stručni saradnici su tu za njih, ne samo da bi primili narudžbu, već i da bi osluškivali njihove želje i mišljenja.

Od osnivanja 1993 godine ICM je postao vodeći kao Od osnivanja 1993 godine ICM je postao vodeći kao

RECENZIJE

Šta naši klijenti
kažu o nama

Review Five Stars

Ažurno, prijatno, raspoloženo i susretljivo osoblje. Sva roba isporučena na vrijeme.

Moja Apoteka “Stari Platan” Trebinje

Review Five Stars

Najbolja veleprodaja lijekova u regionu

Apoteka “Verdant 1” Sarajevo

Review Five Stars

Širok asortiman, brza isporuka, ljubazno osoblje. Čista petica!

Apoteka “Malina” Prnjavor

Review Five Stars

Komunikativno osoblje, pogodno za saradnju i efikasno u obavljanju svojih dužnosti

Apoteka “Drenovik” Nevesinje

Prikaži mapu